Aardappelschijfjes uit deoven

Aardappelschijfjes uit deoven

Aardappelschijfjes uit deoven

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

750 gr aardappelen

2 kleine eieren

3 dl melk

zout, peper

75 gr geraspte kaas

Bereiden

Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes van 3 cm en leg die
dakpansgewijs in een ingevette ovenschaal.

Klop de eieren met de melk, wat zout en peper oos, schenk dit bij de
aardappelen en strooi de kaas erover.

Schuif de schotel 40 minuten in een hete oven (200°C).

Dek de schotel af als het gerecht bovenop te bruin wordt.


Variaties:

- Klop met de eieren en de melk 2 teentjes knoflook uit de pers mee.

- Vervang de melk door koffieroom.

- Snijd een ui in ringen en leg die tussen de aardappelen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus